Foto & Studio Kuipers

Foto & Studio Kuipers

055-5425200
Ferdi Kuipers
de Eglantier 308
7329 DJ

Openingstijden

Maandag
13:00-17:30
Dinsdag
09:00-17:30
Woensdag
09:00-17:30
Donderdag
09:00-17:30
Vrijdag
09:00-20:00
Zaterdag
09:00-17:00

Over Foto & Studio Kuipers

FSK_0421cDSC_1980Foto speciaalzaak.

WINKEL  gevestigd op de Eglantier 308 in Apeldoorn

Wij, Ferdi en José Kuipers wilden graag naast de klant staan en dat komt in deze winkel volledig tot zijn recht met dank aan Bert Klaaysen. Het is leuk om te zien dat er aan de tafel, die prominent aanwezig is, leuke contacten en gesprekken ontstaan. In de winkel word je te woord gestaan door Ferdi Kuipers, Gerard Veenendaal, Jonneke Groenewold of José Kuipers.

Het assortiment is heel breed en loopt van camera’s, verrekijkers, videocamera’s tot alle accessoires die daar bij horen, van tassen, filters, statieven, opnametentjes, reflexieschermen,  schoonmaaksetjes tot alles wat je nodig hebt voor je fotografie. Van lijsten, albums, printerpapier/inkt, plakmiddelen tot pasfoto’s en direct klaar printservice. Van digitale bewerking, fotokopieën, foto’s samenvoegen tot één foto tot collages maken.
in het menu zijn een aantal aspecten uitgebreider beschreven.

STUDIO  gevestigd op Sutton 3 (achter het CBR) in Apeldoorn

Onze studio is gevestigd op de begane grond van het pand. Hier worden alle gezins/groeps/kinderen/zwanger/baby/dierfotografie gedaan. En wanneer je gaat trouwen, dan kun je ook voor het maken van je trouwreportage bij ons terecht. Wil je graag een fotofeestje, dan kun je ons ook benaderen.

Daarnaast bedienen we ook de zakelijke markt door product / bedrijfs / zakelijke sessies.  Dit kan in de studio, maar ook op locatie. In de studio werken Kirsten de Boer, Jonneke Groenewold en José Kuipers.

studio

Wij printen ook ons eigen vakwerk en canvassen op mooie Epson printers. Dit gaat tot 1 bij 3 meter. Ben je fotograaf en wil je graag mooie prints, moet je examen doen met een foto-opdracht of heb je plannen om te gaan exposeren, maak eens een afspraak. We printen niet alleen, maar geven ook een stuk begeleiding en kijken samen met je hoe je je bestand het mooist afgedrukt krijgt of welk materiaal je het best kan kiezen.
In het menu kun je naar de site van de studio en daar vind je alle informatie.

CURSUSSEN EN WORKSHOPS

Er worden veel cursussen en workshops gegeven, die met fotografie te maken hebben. Dat is een goede manier om meer plezier van je camera te hebben. Je kunt kiezen voor het volgen van losse avonden en dagdelen. Wil je een langere periode bezig zijn met je fotografie, dan kun je ervoor kiezen om onze opleiding tot hobbyfotograaf te gaan doen.

De cursussen worden gegeven door Ferdi Kuipers, Coen Wouters en José Kuipers.
In het menu kun je naar de site van de cursussen en daar vind je alle informatie

Daarnaast geeft José Kuipers ook nog verschillende workshops, alleen of met anderen, waarin fotografie/beelden worden ingezet om te coachen met beelden. Beeld staat even stil, je krijgt tijd om je te verdiepen en het is een krachtige reminder.

Bent u de beheerder van deze pagina? Log dan in of vraag een wachtwoord aan!

Stuur Foto & Studio Kuipers een bericht

Foto & Studio Kuipers