Hagen schoenreparatie

Hagen schoenreparatie

055-5344028
Ferry Hagen
De Eglantier 672
7329 DP

Openingstijden

Dinsdag
08:30 -17:30
Woensdag
08:30 -17:30
Donderdag
08:30 -17:30
Vrijdag
08:30 -20:00
Zaterdag
08:30 -17:00

Over Hagen schoenreparatie

Hagen schoenreparatie is al ruim 30 jaar gevestigd op de Eglantier. Samen met de ervaren, gediplomeerde schoenherstellers Hans Hulsman en Edward Fennebeumer, staan Ferry en Frans Hagen voor het leveren van kwaliteit. Naast de vakkundige schoenreparaties, ook een goed en eerlijk advies.

Natuurlijk repareren wij versleten zolen en hakken, maar wist u dat we ook uw tas, leren jas of rugzak herstellen Dus meer dan schoenen alleen. Zijn uw hakken te hoog? Dan korten we ze naar waar mogelijk is in.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het maken van orthopedische aanpassingen aan confectieschoenen, zoals verhogingen, afwikkelzoeln etc.

Doordat wij goedgekeurd zijn door het Schoenmakersgilde, mogen wij ons MEESTERSCHOENMAKER noemen, hetgeen betekend dat wij voor de merken van Bommel, Floris van Bommel en van Lier de orginele fabrieksmaterialen mogen gebruiken. Daarnaast zijn wij in het bezit van orginele materialen van Greve schoenen.

Ook voor al uw onderhoudsartikelen, inlegzolen, veters en verschillende soorten sleutels kunt u bij ons terecht.

Doordat Hagen schoenreparatie naamborden levert van de firma Kramer aan de Zaan is de keuze zeer groots in alle soorten en maten naamborden. Vraag naar het modellen boek in de winkel of kijk op de website www.naambord.nl

Bent u de beheerder van deze pagina? Log dan in of vraag een wachtwoord aan!