Welcom bij Bosselaar

Welcom bij Bosselaar

055-3030997
Gert Bosselaar
De Eglantier 119
7329DC

Openingstijden

Maandag
09:00-17.30
Dinsdag
09.00-17.30
Woensdag
09.00-17.30
Donderdag
09.00-17.30
Vrijdag
09.00-17.30
Zaterdag
09.00-17.00

Over Welcom bij Bosselaar

Welcom Apeldoorn, de onafhankelijke telecomspecialist voor particulier en ondernemer op het gebied van mobiele telefonie, huistelefonie, digitale tv, internet en energie.

Tevens kunt u bij ons terecht voor een nieuwe laptop ,PC of printer, inktcardrigde en alle accessoires zoals routers, toetsenborden, muizen, etc. 

Welcom biedt een breed assortiment aan van verschillende smartphones, prepaid telefoons, vaste telefoons, tablets, laptops en accessoires. Welcom heeft winkels door heel Nederland. De onafhankelijke positie van Welcom zorgt ervoor dat alle merken aangeboden worden. Tevens zijn alle mobiele toestellen te combineren met een abonnement van een provider naar keuze. De keuze is enorm, dus laat u gerust deskundig informeren in de Welcom-winkel. Op deze manier weet u zeker dat u naar buiten loopt met het toestel dat bij u past!

Op het gebied van Energie kunt u voor een goed advies ook in onze winkel terecht. Een lagere energierekening is zo geregeld. We kijken goed naar uw huidige situatie en helpen u met de beste deal bij een betrouwbare leverancier.

De laatste jaren is de populariteit van alles-in-1 pakketten sterk gegroeid. Voor een scherp bedrag per maand maak je thuis gebruik van internet, televisie en telefonie. U kunt hiervoor bij diverse aanbieders terecht. Uw mobiele abonnement bij dezelfde provider als uw alles-in 1? Wij zoeken het voor u uit en regelen een eventuele overstap zodat u er geen omkijken naar heeft!

 

Bent u de beheerder van deze pagina? Log dan in of vraag een wachtwoord aan!

Stuur Welcom bij Bosselaar een bericht

Welcom bij Bosselaar